Autoverhuur

Het huren van een auto is in Noorwegen duur. Ook de Benzine is duur.

U kunt overwegen voor hoeveel dagen en welk deel van de reis u een huurauto nodig hebt. Ook het soort auto maakt veel verschil. Een compacte auto met een lichte motor is vaak veel goedkoper dan een zware SUV met een zware motor.

VakantielandNoorwegen.nl biedt u in samenwerking met Sunny Cars, een gerenommeerd autoverhuurbedrijf uit Nieuw-Vennep, wereldwijd huurautos aan in alle categorieën.

Via de website van Sunny Cars kunt u vrijblijvend prijzen en beschikbaarheid van huurauto”s opvragen. Als u een auto wilt huren, worden de boeking en betaling in zijn geheel door Sunny Cars afgehandeld. De factuur en het voucher om uw huurauto af te halen worden u door Sunny Cars toegestuurd.

Sunny Cars sluit op de bestemmingen waar lokaal een eigen risico geldt de aanvullende eigen risicoverzekering af. Dit gebeurt automatisch en geheel kosteloos. Hiermee is het eigen risico in Nederland verzekerd. Mocht er een ongeval plaatsvinden, dan moet u wel het eigen risicobedrag ter plekke voldoen maar eenmaal thuis kan dit bedrag eenvoudig worden teruggeclaimd. U hoeft dus  geen extra verzekering meer af te sluiten voor het eigen risico! Een all-inclusive huurauto is nooit zo compleet geweest als bij Sunny Cars!

Indien u uw vlucht(en) wijzigt of annuleert of uw vluchten worden gewijzigd, is het uw eigen verantwoordelijkheid dat u de reservering bij Sunny Cars aanpast of annuleert. U kunt dit doen door contact op te nemen met het call-centre van Sunny Cars, 0252-623030 of via e-mail info@sunnycars.nl.

Klik hier en ontdek aantrekkelijke prijzen en zekerheid voor het huren van een auto in Hongarije.

Autohuur

Als u geïnteresseerd bent klik op de button “Sunny Cars” en u gaat naar de website van Sunny Cars.

Kent u de 24-uursregel? Die kan u zomaar een huurdag extra kosten! Autohuur gaat namelijk altijd per 24 uur. Dus wordt een huurauto op een later tijdstip ingeleverd dan dan u hem hebt opgehaald? Dan kost dat U een volle huurdag extra. Stem de ophaal- en inlevertijden daarom goed op elkaar af. Als u om 14.00 uur aankomt en u blijft een week? Dan haalt u de auto rond 14.30 uur op en levert men hem op dag 8 dus uiterlijk om 14.30 uur weer in. U betaalt dan maar 7 volle huurdagen. Wordt de auto pas om 16.00 uur ingeleverd op dag 8, dan betaalt u over die anderhalf uur een volle dag extra.

Share